• Nasze przepisy
  • Poznaj nas
  • Skontaktuj się z nami
  • Boże Narodzenie
  • Dania główne
  • Desery
  • Dla maluchów
  • Do chleba
  • Dodatki do dań
  • Fit Babka
  • Makarony i kluski
  • Mięsa
  • Naleśniki, racuchy, placki
  • Napoje i drinki
  • Owoce
  • Pieczywo
  • Pizza
  • Przekąski
  • Przystawki
  • Ryby i owoce morza
  • Ryże i kasze
  • Sałatki
  • Słodkie wypieki
  • Śniadania
  • Sosy, kremy i dipy
  • Szlak talerza
  • Tarty i quiche
  • Warzywa
  • Wielkanoc
  • Zupy
Durszlak.pl
Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i blogi

Skontaktuj się z nami

Najszybciej znajdziecie nas w naszych kuchniach ;).

Codziennie bywamy też na Facebook’u.

Oczywiście zachęcamy również do pisania maili:

Ola – ola@slodkababka.pl

Maria – maria@slodkababka.pl

Słodka Babka © 2012.
Wszystkie zdjęcia są własnością autorek blogu. Kopiowanie, przetwarzanie i rozpowszechnianie bez naszej wiedzy i zgody jest zabronione.

Słodkie Babki po przyjacielsku wspiera:

Polityka cookies.
Malgorzata Haggu
Ciekawy pomysł

nika
Migdałów się nie parzy. Tracą przez to wiele cennych właściwości. Wystarczy je namoczyć w letniej lub zimnej wodzie i skórka zejdzie.

contik
Chlebek fenomenalny w smaku (1 płaska łyżeczka soli) jakie grzanie piekarnika stosujesz ?? góra / dół , sam dół ??

sylwia
Mój pierwszy chleb wyszedł pyszny według Twojego przepisu. Dziękuję za super przepis.

asiula_km
Witam. Chcę zrobić dziś te polędwiczki i tak się zastanawiam... Czy w piekarniku polędwiczki mają być przykryte w naczyniu żaroodpornym czy niw muszą? Pozdrawiam serdecznie, blog bardzo mi się podoba, na pewno będę wracać :-)

  • Sałatka z gruszką, serem pleśniowym i szynką parmeńskąSałatka z gruszką, serem pleśniowym i szynką parmeńską
  • Owsianka ala „Ciasto marchewkowe”Owsianka ala „Ciasto marchewkowe”
  • Tarta adwokatowaTarta adwokatowa
  • Ciasteczka owsiane z masłem orzechowymCiasteczka owsiane z masłem orzechowym
Ta strona używa pliki cookies.Więcej informacji